Regler - iPole

Regler

Forside > Regler

Fremmøde:

(Når du ankommer til holdstart, er det vigtigt at fremmøde på kundecomputeren, da det ellers vil ligne en udeblivelse og du får en bøde. Er du i tvivl kan du altid spørge instruktøren. Hvis dit login/fingeraftryk ikke virker på kundecomputeren skal du kontakte en instruktør og få taget et nyt eller få instruktøren til at fremmøde dig.)

Dit medlemsnummer har du fået ved indmelding, og din kode er de første fire tal i dit cpr nummer. Disse skal bruges til at logge ind på holdbookingsiden/APP’en. Booking foregår enten online eller i vores APP.

I Odense fremmødes alle med navneopråb ved holdstart.

Afmelding:

Afmelding af hold skal ske senest 3 timer før holdstart. Manglende fremmøde medfører et gebyr på 35 kroner, som betales via kort/betalingsservice sammen med kontingentet.

Der er IKKE muligt for instruktøren at slette jer fra holdene, heller ikke ved at skrive til instruktøren via facebook eller privat.

Bøder eftergives ikke, uanset grund, fordi du som medlem selv kan fremmøde i centeret, og underviseren har navneopråb inden holdstart.

Holdbooking:

Det er muligt at møde op til holdtimerne uden, at have booket plads i forvejen, men i så fald er du ikke garanteret en plads. Her skal du huske at tilmelde dig ved kundecomputeren/instruktøren i centret ved ankomst.

Undervisning:

Melder man sig på et teknik hold, uanset hvilket level man er på, så følger man undervisningen.
Det er ikke meningen at man øver andre ting, end det instruktøren underviser i. Ønsker man at træne andre ting henviser vi til fritræningsholdene.

Ligeledes: tilmelder man sig  Level 1, kan man ikke forvente at øve andet end Level 1 tricks.

Vær en god træningsmakker:

INGEN elever underviser andre elever, henvis altid til instruktøren, det er derfor de er der. Dette gælder også på fritræningstimerne.