Odense - iPole

Forside > Hvor bor vi > Odense

Se vores holdplaner

Book en prøvetime

Velkommen til iPole Odense

– Vil du komme i form og samtidig blive smidig, føle dig feminin og beherske din egen krop på en ny, sjov og anderledes måde – ja så er PoleFitness lige dig! Vi tilbyder poledance, udstræk, chairdance, aerial hoop, twerk, yoga, aerial yoga, selvtræning når det passer dig,  polterabends, og meget mere.

“Der er plads til alle – både trænede og utrænede, unge som ældre.”
– Vores instruktører spænder vidt i alder. Og det samme med vores medlemmer.”

– Så kom afsted og prøv pole hos os. Vi står klar til at tage rigtig godt imod dig.

Instruktører

Trine2

Trine er medejer og daglig leder af iPole Odense. Trine har trænet pole siden 2012 og hoop siden 2014. Hun er uddannet fitness instruktør og certificeret pole fitness instruktør gennem XPERT teacher training programme (Level 1+2, level 3+4, Flexibility Flow, Spinpole, Aerial Hoop, Pre and Post partnum training), og Spin City (Aerial Hoop).
Trine er en del af ``katte-dame-teamet`` som indehaver af 1 kat.
Trine læser til daglig til sygeplejerske.

Trine

Felicia

Felicia har gået til pole siden 2017. Hun går op i dans & flow, især på spin. Til daglig arbejder Felicia i markedsundersøgelse, og er også en cat lover (men desværre ikke katte ejer).

Felicia

Lis

Lis

IMG_1291

Sara har været en del af pole verdenen siden 2013. Sara arbejder til daglig som kontorfunktionær. Sara er vores poledance instruktør, og er klart mest draget af den smidige del af pole. Hun elsker at danse og bruger pole som sit frirum. Hun er vild med at følge sine elevers udvikling og se folk lykkedes med en ny teknik eller udtryk i dansen.

Sara

Lena 2

Lena har trænet pole siden 2014.
Til daglig er hun fysioterapeut. Lena underviser i level 2 og 3.
Hun er ``gammel`` gymnast og har blandt andet trænet rytmisk gymnastik i USA.

Lena

Anne Sofie

Anne Sofie

Karina

Karina har gået til pole siden 2017, når hun ikke er i studiet studerer hun. Pole og chairtease har givet hende et kæmpe selvværds boost og en ekstra familie.

Karina

IMG_4089

Når Emilie ikke er at finde i studiet, studerer hun International Virksomhedskommunikation på SDU. I studiet slår hun sig løs med poledance holdet og vores fritræningshold. Emilie er desuden vores SoMe manager, så det er hende du ``møder`` på de sociale medier.

Emilie

Nina r

Nina har dyrket pole siden 2016, hvor hun startede sin rejse i Esbjerg. Hun er især optaget af de smukke former, man kan skabe på stangen. Til daglig læser Nina psykologi på Syddansk Universitet. Nina underviser i level 1, yoga og udstræk.

Nina

Luisa

Luisa

Sara

Sara har gået til pole siden 2016. Når hun ikke er i studiet, studerer hun. Pole giver Sara en følelse af at være uovervindelig.
Sara underviser i level 2 og level 3.

Sara