fbpx

Forside > Hvor bor vi > Odense

Se vores holdplaner

Book en prøvetime

Velkommen til iPole Odense

– Vil du komme i form og samtidig blive smidig, føle dig feminin og beherske din egen krop på en ny, sjov og anderledes måde – ja så er PoleFitness lige dig! Vi tilbyder poledance, udstræk, chairdance, aerial hoop, polterabends, og meget mere.

“Der er plads til alle – både trænede og utrænede, unge som ældre.”
– Vores instruktører spænder vidt i alder. Og det samme med vores medlemmer, som er mellem 14-51 år.”

– Så kom afsted og prøv pole hos os. Vi står klar til at tage rigtig godt imod dig.

Instruktører

Trine2

Trine er medejer og daglig leder af iPole Odense. Trine har trænet pole siden 2012 og hoop siden 2014. Hun er uddannet fitness instruktør og certificeret pole fitness instruktør gennem XPERT teacher training programme (Level 1+2, level 3+4, Flexibility Flow, Spinpole, Aerial Hoop), og Spin City (Aerial Hoop).
Trine er en del af ``katte-dame-teamet`` som indehaver af 2 katte.

Trine

Anna2

Anna har trænet pole siden 2011.
Når hun ikke er i studiet for at undervise og træne, er hun studerende.
Anna loves to fly. Pole giver hende en følelse af at være uovervindelig og gøre det umulige muligt. Hun elsker at bruge sin tid på at udfordre kroppen både på styrke og fleksibilitet.

Anna

Mortne

Morten har trænet pole siden 2013. Han arbejder til ``daglig`` som psykolog. Morten hygger om eleverne hver fredag, og garanterer en helt fantastisk weekendstemning.

Morten

Camilla

Camilla har trænet pole siden 2012 (on/off). De seneste år har hun også kastet sig over hoop. Hun arbejder til ``daglig`` som marketing- og forretningsudvikler. Hun er desuden kagebager og grafisk visualiserings entusiast.

Camilla

Matte

Mette Mi har trænet pole i 6-8 år (on/off). Mette Mi arbejder til ``daglig``, som veterinærsygeplejerske, hvor hun blandt andet er katteadfærdsrådgiver. Mette har desuden været årets side 9 pige 2 år i træk. Mette er en del af ``katte-dame-teamet`` som indehaver af hele 3 katte.

Mette Mi

Lena 2

Lena har trænet pole siden 2014.
Til daglig er hun snart færdiguddannet fysioterapeut. Lena underviser i level 1, 2, 3 og benudstræk.
Hun er ``gammel`` gymnast og har blandt andet trænet rytmisk gymnastik i USA.

Lena

Karina

Karina har trænet pole siden 2016. Hun studerer audiologopædi og er en del af ``katte-dame-teamet`` som indehaver af 1 kat (løve).

Karina

23

Laura har gået til pole siden 2015. Til daglig læser hun medicin. Laura er vores allesammens makeup ekspert aka Drag-queen-wannabee.

Laura

Kristina

Marie

Marie har trænet pole siden 2013. Hun arbejder til daglig som læge. Marie er certificeret pole fitness instruktør gennem XPERT teacher training programme (Level 1+2 og Flexibility Flow.)
Hun er også en del af ``katte-dame-teamet`` som indehaver af 2 katte. Marie elsker powerpole og flips. Hun elsker at nørde teknik og for hende er pole ikke kun en sport, men en livsstil.

Marie