Aalborg - iPole

Forside > Hvor bor vi > Aalborg

Se vores holdplaner

Book en gratis prøvetime

Velkommen til iPole Aalborg

– Vores motto er :
“Hvis du har det sjovt imens du dyrker motion – så kommer du oftere afsted”

Derfor går vi meget op i at tilbyde mange former for hold træning, hvor kun piger/kvinder har adgang i centrene, så man kan være sig selv og altid går hjem med et smil.

“Der er plads til alle – både trænede og utrænede, unge som ældre.”
– vores intruktører spænder vidt i alder, lige fra 18-40 år. Og det samme med vores medlemmer, som er mellem 14-51 år..”

– Kom nu bare afsted og prøv et af vores hold. Vi har jo mange andre end PoleFitness. Der er fx. også Stram-Op, Smidighed, Twerk, Dans..

Parkering 1

Parkering Aalborg offentlig.jpg

Tidligere pladser er indraget. Opdateres når ny løsning er klar.

Ellers brug den offentlige parkering som ses ovenfor.

Kun 100 meter væk og koster kun 7 kr./timen.

Gratis efter kl 18:00.

—–

Ellers benyt parkering i gården ved Kirkegårdsgade, som ses nedenfor.

Parkering 2

Alternativ parkering

Instruktører

Kathrine Winther iPole Aalborg

Kathrine Winther

Bor i Aalborg, og er uddannet indenfor International Handel og arbejder med regnskab🤓. Hun startede med at gå til pole i 2012 og har været instruktør siden 2014🏃‍♀️ Du kan finde hende som instruktør på mange forskellige hold💪 Altid glad og smilende, og god til at hjælpe andre.🥰👌 Kathrine er desuden Centerleder og du vil bl.a. også møde hende på emailen. Fun fact: Kathrine har boet i Asien I flere år ifbm. med hendes studie🤓
Rikke P

Rikke Pedersen

Centerleder på barsel. 27 år 👩‍⚕️Fysioterapeut og poledancer ved iPole siden Marts 2012, instruktør siden December 2012. 💪Underviser i alle hold på nær hoop, da hun elsker al form for sport, så længe man får sved på panden og kan smile samtidig😅 Rikke har optrådt meget gennem årene både små og store steder, og ligger stor vægt på det tekniske og detaljen uanset hvilken fysisk aktivitet der bliver udført.💃 Rikke gik på barsel i Januar 2019, og du vil se hende deltage på hold indtil hun er klar til at vende tilbage som instruktør i slut 2019/start 2020🤱 Fun fact: Medlemmerne kalder hende ``Maskinen`` og hendes kollegaer kalder hende ``Diktatoren``
Anne

Anne Larsson

Anne er 27 år, bor i Aalborg, og er jurist🤓. Hun er tidligere elitehåndboldspiller, har dyrket gymnastik og er generelt glad for fitness.🏃‍♀️ Anne har gået til pole i 10 måneder. Du kan måske kende hende fra level 3, flex, poledance eller fitnessholdene. Anne er bomstærk💪, altid glad og smilende, og god til at hjælpe andre.🥰👌 Anne vil undervise i level 1 og 2, samt fitness.
Nadja Nikolajsen iPole Aalborg

Nadja Nikolajsen

Bor i Aalborg. 28 år🤓 Mediegrafiker, gået til pole siden 2015, instruktør siden 2016💪 Underviser i alle hold på nær hoop, men mest på dans, poledance, prøvetimer og twerk💃 Fun fact: Nadja har de fleste prøvetimer da hun er rigtig god til at undervise, så det hele virker som en leg. Og som vores motto lyder – når du har det sjovt mens du træner, så kommer du oftere afsted💃💪
Kim Tanja iPole Aalborg

Kim Tanja Hejselbak Nørgaard

Kim er 28 år ung og læser bioteknologi på Aalborg Universitet (indsæt nørdesmiley) 😛 . Hun har dyrket pole siden sommeren 2014 og har været instruktør siden november 2016. Hun er uddannet/certificeret hos Xpert til at undervise level 1 og level 2 samt Flexibility Flow og har gennem tiden undervist på alle hold - på nær twerk og pole dance. Kim elsker især spinpole! Fun fact: Ved siden af iPole er hun ivrig roer hos Aalborg Roklub. Hendes superpower er derfor at stå tidligt op! 😛 Derudover er hun studiets Facility Service Manger (styrer rengøringen 😀 )

Helene Vedel Jensen

Amanda Christensen

Alexandra Kirch Antonsen

Underviser i HOOP
Siv

Siv Skov

Siv er 20 år gammel og er for nylig flyttet til Aalborg med sin kæreste.👋 Siv har dyrket pole i flere år, og er uddannet level 1, level 2 og spinpole instruktør.💪 Hun har undervist i siden hun var 18 år i både kolding, Horsens og Århus studierne. Siv elsker pole, og især spinpole. Derudover dyrker hun hoop, og har gået til dans og cirkus.💃 Så Siv kan også jonglere, både med bolde og ringe, mega sejt😎 ! Siv vil undervise i level 1, level 2, spinpole og flex.

Anna Christiane Brovn