Holdtyper - iPole

Holdtyper

Forside > Holdtyper

Lige meget hvilket hold du går på, så er det vigtigste for os, at du har det sjovt og rent faktisk lærer noget.
Det betyder meget for os, at der er en god stemning og alle føler sig velkommen 🙂

Pole hold

Pole - Level 1Dette hold er for helt nye og der undervises kun i basis spins og tricks:
Spins: Tease, Knee Hook, Fireman, Krydsspin, Chairspin, Sunwheel, Planken, Karussel
Tricks: Hænge på hovedet/Crusifix, Straddle, Kravl, Dramaqgeen, Hangback, Elbow Hang, Butterfly, Englen, Skorpionen.
Pole - Level 2På level 2 bygges videre på de spins, tricks og teknikker der er lært på level 1. De spins/tricks der står nævnt under level 1, skal kunne udføres, inden man kan rykke på level 2.
Spins: Kuglespin, 1 arms spin.
Tricks: Transitions, Straddle oppefra, Extended butterfly, Flatline, Dragonfly, Hip Hold, Supermand, Jasmin, Cupid, Allegra, Jade, Angel Sit, Brass Monkey, Catapillar, Shouldermount, Jacknife, Batman.
Pole - Level 3På level 3 bygges videre på de spins, tricks og teknikker der er lært på level 2. De spins/tricks der står nævnt under level 2, skal kunne udføres, inden man kan rykke på level 3.
Tricks: Apprentice, Janeiro, Outside superman, Aysha, Handspring, Iguana, Rubber Double Elbow, Aladin, Teardrop, Meat Hook, Marion Amber, Titanic, Dragonstale.
Pole - Level 4På level 4 bygges videre på de spins, tricks og teknikker der er lært på level 3. De tricks der står nævnt under level 3, skal kunne udføres, inden man kan rykke på level 4.
Pole - Level 1+2Kombineret hold, så det er både for dig der er begynder, men også for dem der er øvet.
Pole - Level 2+3Kombineret hold, så det er både for dig der normal level 2, men også for dem der er på level 3.

Øvrige hold

– Hold der kan hjælpe dig på vej til, at blive bedre til pole eller bare være super sjove isoleret set… Vi er faktisk bare et fitnesscenter, kun for kvinder og kun med hold. Man kan dog træne selv med håndvægte eller hvad man har lyst til på Open Gym hold (helt gratis)

Smidighed/UdstrækEr en vigtig del af pole, hvis du vil udføre dine tricks og sammensætninger perfekte. Er godt for alle. Smidighed er en væsentlig del af pole, og derfor en god idé af deltage i. Du lærer øvelser, som du også kan bruge derhjemme.
PÅKLÆDNING: Medbring gerne lange bukser, sokker og trøje.
Stram-Op / PoleFitnessFungerer som et Stram-Op hold, hvor undervisningen er fysisk betonet, som hjælper dig på vej til at blive bedre til pole. Her får du opbygget styrken, så dine spins og tricks ville blive nemmere at udføre.
PÅKLÆDNING: Du kan træne i hvad du vil. Vi anbefaler træningsbukser og top/trøje. Du er velkommen til at medbringe indendørs kondisko.
PoledanceSammensætninger af dans og basis pole. Du skal have været til pole minimum 5 gange før du kan deltage på poledance. Dans og pole blandet sammen i en sprængfarlig cocktail.
På denne time kan forekomme en del floorwork.
PÅKLÆDNING: medbring gerne lange bukser, knæsokker, eller benvarmere. Evt. knæbeskyttere.
TwerkPå twerk timen bliver du undervist i de forskellige teknikker, der gælder for twerking.
For alle niveauer.
PÅKLÆDNING: Gerne medbring benvarmere og/eller knæbeskyttere. Husk løse bukser/shorts, så du rigtig kan få numsen til at bounce.
SpinPole - Level 1På timen arbejder vi med pole'en på spin. Dette hold henvender sig til personer på level 1 og level 2. Der arbejdes med basis spins og tricks med hovedet opad. Du skal have været til pole minimum 5 gange før du kan deltage på spinholdet.
SpinPole - Level 2På timen arbejder vi med pole'en på spin. Dette hold henvender sig til personer der har gået på SpinPole Begynder og desuden er minimum level 2'er. Der arbejdes med spins og tricks med hovedet nedad. Du skal have været til SpinPole Begynder minimum 5 gange før du kan deltage på dette spinhold.
FritræningEt hold for alle levels. Altid en instruktør tilstede til at hjælpe, hvor netop DU er kommet til. På fritræning underviser instruktøren ikke i nye tricks, men hjælper med dem du har lært, på det level du er på.
PÅKLÆDNING: Shorts (hotpants) og sportsBH/top.
Open Gym / Free PoleOpen Pole timerne er gratis timer, udover det antal timer der indgår i dit medlemskab. På timen er der ingen instruktør, derfor skal du selv kunne varme forsvarligt op og træne selv. Hvis der står Open Gym fx. kl 15-18, så behøver man ikke fremmøde til kl 15, men blot når det behager dig i tidsrummet.
Aerial HoopTimen foregår i en stålring der hænger ned fra loftet. På denne time er der, som på et pole hold, fokus på styrke, ynde og smidighed. Redskabet er blot et andet.
PÅKLÆDNING: medbring gerne tætsiddende lange bukser/leggins. Samt træningstop/trøje.
SpinPole BegynderPå timen arbejder vi med pole'en på spin. Dette hold henvender sig til personer på level 1 og level 2. Der arbejdes med basis spins og tricks med hovedet opad. Du skal have været til pole minimum 5 gange før du kan deltage på spinholdet.
SpinPole ØvetPå timen arbejder vi med pole'en på spin. Dette hold henvender sig til personer der har gået på SpinPole Begynder og desuden er minimum level 2'er. Der arbejdes med spins og tricks med hovedet nedad. Du skal have været til SpinPole Begynder minimum 5 gange før du kan deltage på dette spinhold.
Open HoopOpen Hoop timerne er for dig med Hoop medlemskab. På timen er der ingen instruktør (da vedkommende underviser i den anden holdsal), så man skal selv kunne varme forsvarligt op, og træne selv. HUSK: at træne inden for dit level og med respekt for dit niveau.
Mixhold (Odense)På Mixholdet er både mænd og kvinder velkomne. Mixholdet fungerer som et fritræningshold.
ChairTease 18+ (Odense)På denne time øves en sensuel koreografi på stol og gulv, med inspiration fra strippens verden. Vi arbejder med samme koreografi over flere uger (man behøver ikke at kunne deltage alle uger).
PÅKLÆDNING: medbring gerne strømper og leggins/lange bukser
PrøvetimerVi anbefaler du booker en prøvetime, og det kan nemt gøres på
https://ipole.dk/proevetime/