fbpx

FAQ

Forside > FAQ

Er det kun slanke piger der kan gå til pole?

Hos iPole ligger vi STOR vægt på at ALLE kan være med. Her har det ingen betydning hvilken størrelse du har. Der er altid super god stemning i studiet bla. fordi det er små hold ( max 13 pr hold) derfor er sammenholdet blandt eleverne også helt unikt.

Skal jeg være trænet for at gå til polefitness?

Uanset størrelse, tidligere trænings erfaringer eller styrke, vil du kunne få glæde af poledance.
Alle starter på vores Level 1 hold og her bygger vi gradvist din styrke op, så du hurtigt kan mærke fremgang. Der er også mulighed for at deltage på vores polefitness hold, hvor der for alvor arbejdes på din styrke.

Hvad har man på?

Normalvis træner vi i shorts (shorts) og kortærmede t-shirts eller en top.
Knæhaserne og armene skal bare som minimum være fri, da det ellers ville blive næsten umuligt at få greb om pole’en.

Men i starten har man bare det tøj på man føler sig godt tilpas i. Og som tiden går, så finder man hurtigt ud af, hvad man syntes er rart og funktionelt.

Hvilke sko benyttes?

Vi træner generelt i bare fødder.

Aldersgrænse?

Vi har en aldersgrænse på 15 år. Vi skal dog altid have en underskrift fra en forælder, hvis du er under 18 år og ønsker at blive medlem. Du må meget gerne tage din mor/søster/lignende med, så de kan se, hvad pole fitness i iPole er.

Hvad skal man huske når man skal til undervisning?

Undgå at benytte cremer eller olier inden undervisningen, idet du så vil finde det umuligt at benytte pole´n. Undgå så vidt muligt at have neglelak på tæerne, da det smitter af på gulvet.
Men mest vigtigt, husk ingen ringe på fingrene når du poledanser.

Afmelding af hold osv.?

*6* FREMMØDE:

Du kan ikke afmelde dig et hold, når der er mindre end 3 timer til holdstart. Du vil få en bøde på 25 kr., hvis du ikke fremmøder. Hvis du vil afmelde hold samme dag, så skal du ind på selve dagen og trykke på knappen “Afmeld” – da det ikke kan gøres under ”Mine Bookinger”.

*7* VENTELISTE, også kaldet standby:

Vær opmærksom på, at du ikke får en SMS, hvis du kommer på hold fra ventelisten(standby).

Du skal selv ind og tjekke om du er kommet på holdet. Tjek fx. 3 timer før.

Instruktøren sletter alle på ventelisten når holdet er kørt.

– Der er rigtig mange, som afmelder deres booking på dagen, så selvom du er nr. 7 på ventelisten (standby) så fortvivl ikke.

– Men er du stadigvæk på venteliste når der er mindre end 3 timer til, så råder vi dig ikke til at komme, da ingen nu kan afmelde. Det er et sats at møde op.

– Når du ikke at afmelde 3 timer inden hold, men er forhindret i at komme, skriv da gerne på facebook gruppen, så en eventuel pige på venteliste, kan få din ledige plads.:) (Du slipper ikke for bøden, men glæder en anden pige, med din plads).

*8* HVAD SKAL JEG HUSKE?

Et lille håndklæde/klud til at tørre pole’en af med. Ingen ringe eller smykker, da det ødelægger stængerne.

Kom gerne minimum 5 minutter inden timen begynder, så du er fremmødt og omklædt til holdstart. Opvarmningen er essentiel for at undgå skader og forberede kroppen på timen, derfor sørg for at komme til tiden.:)

*9* HOLD:

Prøv meget gerne forskellige hold, da instruktørerne bruger forskellige undervisningsteknikker, forskelligt musik og intensitet.

*10* OPEN POLE:

Open Pole holdene er gratis timer, udover de timer der indgår i det normale medlemskab. På Open Pole timerne er der ingen instruktør (da hun arbejder i receptionen) så man skal selv kunne varme forsvarligt op, og træne selv.

Når du melder dig på disse hold, trækker det dermed ikke fra i dine 3 træninger i ugen.