Spørgsmål - iPole

FAQ

Forside > FAQ

Er det kun slanke piger der kan gå til pole?

Hos iPole ligger vi STOR vægt på at ALLE kan være med. Her har det ingen betydning hvilken størrelse du har. Der er altid super god stemning i studiet bla. fordi det er små hold ( max 13 pr hold) derfor er sammenholdet blandt eleverne også helt unikt.

Hvad betyder samtidige bookinger? (Priser)

Antal “samtidige bookinger” afgør kun hvor mange bookinger du kan have i systemet på en gang (planlægning) – fordi du kan træne alt det du vil. Det handler kun om, hvor meget planlægning du vil have i din dagligdag.

Skal jeg være trænet for at gå til polefitness?

På ingen måde. Polefitness er netop en træningsform som alle andre, hvor man starter ud som begynder, og stille og roligt opbygger styrke og teknik. Alle kan deltage på holdene, og tilpasses naturligvis til de enkelte elever og deres niveau.

Hvad har man på?

Til pole timerne: Normalvis træner vi i shorts (hotpants) og kortærmede t-shirts eller en top.
Knæhaserne og armene skal som minimum være fri, da det ellers ville blive umuligt at få greb om pole’en.

Men i starten har man bare det tøj på man føler sig godt tilpas i. Og som tiden går, så finder man hurtigt ud af, hvad man syntes er rart og funktionelt.

Du er meget velkommen til at have lange bukser og en trøje på til opvarmningen, så du får god varme i kroppen inden træning.

OBS: læs desuden holdbeskrivelsen til hvert hold, eksempelvis til aerial hoop og udstræk, anbefaler vi lange bukser og trøje.

Hvilke sko benyttes?

Vi træner generelt i bare fødder.

Aldersgrænse?

Vi har en aldersgrænse på 14 år. Vi skal dog altid have en underskrift fra en forælder, hvis du er under 18 år og ønsker at blive medlem. Du må meget gerne tage din mor/søster/lignende med, så de kan se, hvad pole fitness i iPole er.

Hvad skal man huske når man skal til undervisning?

HUSK:

– Et lille håndklæde til at tørre pole’en af med.

– Undgå at benytte cremer eller olier inden undervisningen, idet du så vil finde det umuligt at benytte pole’en (få greb på pole’en). – Undgå så vidt muligt at have neglelak på tæerne, da det smitter af på gulvet.
– Ingen ringe på fingrene, da de kan gå i stykker på pole’en.

Afmelding af hold osv.?

Afmelding af hold skal ske senest 3 timer inden holdstart. Når du ikke at afmelde holdet 3 timer før, vil du få en bøde på 35 kr.

VENTELISTE:

Vær opmærksom på, at du KUN får en SMS, hvis du kommer på hold fra venteliste, hvis du er tilmeldt vores sms service. Dette kan gøres på din profil under medlemskab.

Du kan altid selv gå ind og tjekke om du er kommet på holdet. Tjek 3 timer før.

Er du på venteliste når holdet kører, får du naturligvis ikke en bøde for manglende fremmøde og din booking frigives igen.

– Der er rigtig mange, som afmelder deres booking på dagen, så selvom du eks. er nr. 7 på ventelisten så fortvivl ikke.

– Men er du stadigvæk på venteliste når der er mindre end 3 timer til, så råder vi dig ikke til at komme, da ingen nu kan afmelde. Det er et sats at møde op.

– Når du ikke at afmelde 3 timer inden hold, men er forhindret i at komme, skriv da gerne på facebook gruppen, så en eventuel anden elev på venteliste, kan få din ledige plads.:) (Du slipper ikke for bøden, men glæder en anden elev, med din plads).

Kom gerne minimum 5 minutter inden timen begynder, så du er fremmødt og omklædt til holdstart. Opvarmningen er essentiel for at undgå skader og forberede kroppen på timen, derfor sørg for at komme til tiden.:)

OPEN POLE:

Open Pole holdene er gratis timer, udover de timer der indgår i det normale medlemskab. På Open Pole timerne er der ingen instruktør, så man skal selv kunne varme forsvarligt op, og træne selv.

Når du melder dig på disse hold, trækker det dermed ikke fra i dine samtidige bookinger.