fbpx

Forside > Hvor bor vi > Roskilde

Se vores holdplaner

Book en prøvetime

Velkommen til iPole Roskilde

– Vil du komme i form og samtidig blive smidig, føle dig feminin og beherske din egen krop på en ny, sjov og anderledes måde – ja så er PoleFitness lige dig! Vi tilbyder poledance, udstræk, twerk, aerial hoop, chairdance polterabends, og meget mere.

“Der er plads til alle – både trænede og utrænede, unge som ældre.”
– Vores instruktører spænder vidt i alder. Og det samme gør vores medlemmer, som er mellem 14-51 år.”

– Så kom og prøv pole hos os. Vi lover at tage rigtig godt imod dig.

Instruktører

Trine2

Trine er medejer og daglig leder af iPole Odense. Trine har trænet pole siden 2012 og aerial hoop siden 2014. Trine er uddannet fitness instruktør og certificeret pole fitness instruktør gennem XPERT teacher training programme (Level 1+2, level 3+4, Flexibility Flow, Spinpole, Aerial Hoop), og Spin City teacher training programme (Aerial Hoop).

Trine

<mie

Mie har trænet pole siden 2014. Hun har deltaget i DM i 2016 i double kategorien, med sin medinstruktør Saskia. I år (2019) stiller de 2 op til DSPF mesterskabet i samme kategori.
Mie underviser i pole og råstyrke, og har erfaring inden for crossfit og fitness. Til daglig arbejder hun som tjener og bartender, og skal til at søge ind på socialrådgiveruddannelsen.

Mie

Maria

Maria J

Louise

Louise har trænet pole i 4 år og aerial hoop i 2 år. Når hun ikke træner eller underviser, arbejder hun som pædagog eller træner med sin hund.

Louise

Maria

Maria E

Saskia

Saskia har polet siden 2013. Hun deltog i 2016 i DM i pole, i double kategorien, sammen med vores instruktør Mie. Saskia er certificeret holdtræningsinstruktør, og uddannet performance designer. Saskia underviseri level 1,2, 3 og udstræk. Saskia er tidligere gymnast, og nuværende crossfitter, når hun ikke er i polestudiet.

Saskia